fbpx
/* */

Wang Jaminan Kembali E-Wallet oleh Touch’n Go eWallet?
Dalam satu kajian baru-baru ini oleh Nielsen Malaysia mengenai perubahan landskap pembayaran Malaysia, hanya 8% rakyat Malaysia telah menggunakan penggunaan e-dompet. Mengapa? Pengeluaran wang dari bank ATM tidak berisiko? Menggunakan kad kredit tidak berisiko? Urus niaga perbankan dalam talian tidak berisiko?

Salah satu sebab utama yang disifatkan sebagai penghalang kepada penggunaan tanpa tunai adalah bahawa 46% rakyat Malaysia prihatin terhadap langkah keselamatan dan risiko penipuan yang berkaitan dengan pembayaran digital.

Apakah Jaminan Wang Balik?

Touch'n Go eWallet

Untuk menangani risiko keselamatan dan penipuan ini dan untuk meningkatkan keyakinan pengguna, Touch’nGo (TNG) baru-baru ini melancarkan dasar “jaminan wang balik” yang digelar sebagai polisi keselamatan dan keselamatan pertama untuk pembayaran mudah alih di Malaysia

“Jaminan Wang Balik” menjanjikan pampasan penuh dalam masa 5 hari jika TNG eWallet anda dikenakan caj pembelian atau tambah nilai yang tidak dibenarkan. Ciri-ciri keselamatan yang dipertingkatkan melindungi anda dari sebarang risiko kehilangan baki eWallet melalui transaksi yang tidak dibenarkan:

Belajar Buatan & Pembuatan Mesin – Mengesan dan menganalisis data untuk mengesan dan mencegah transaksi yang tidak dibenarkan
Intervensi Manusia – Pasukan risiko khusus untuk memantau dan memperkuat sistem keselamatan belakang.

Dapatkan program penstrukruran gaji app di google play untuk info yang terkini